Sladidla
V sekci sladidla Vám nabízíme např. kandysový cukr, který je jakousi luxusní variantou klasického cukru. Kandysový cukr se vyrábí odpařováním vysoce koncentrovaného cukerného roztoku a lze jím osladit nejenom čaj či kávu, ale také kakao, grog, punč, svařené víno a další nápoje.
Existují hned dvě varianty kandysového cukru - bílý a hnědý, což je vlastně zkaramelizovaný bílý kandysový cukr. Nutno podotknout, že použití hnědého kandysového cukru si vzhledem k delší době, kterou potřebuje ke svému rozpuštění, vyžaduje poněkud více trpělivosti.
V naší nabídce najdete také další sladidla, jako např. rakytníkový cukr, jahodový cukr, citronový cukr apod.
A chybět samozřejmě nesmí čím dál tím oblíbenější stévie (nebo také sladká tráva). Toto přírodní sladidlo je mnohonásobně sladší než cukr, ovšem na rozdíl od něho obsahuje stévie jen zanedbatelné množství kalorií. Stévie nepoškozuje zuby a je vhodná i pro diabetiky.