Bombilla na čaj Maté - Vicosa
Kód: 38620Související produkty
Detailní popis produktu
Tradiční způsob přípravy maté
K tradiční přípravě maté je zapotřebí kalabasa a bombilla. Do kalabasy nasypeme maté, zakryjeme dlaní, otočíme do horizontální polohy a jemně zatřepeme, aby se jemné části čaje dostaly až dospod. Současně tak snížíme riziko ucpání bombilly. Poté vrátíme kalabasu do původní polohy, a to tak, aby maté zůstalo pod úhlem kolem 45°. Do volného prostoru postavíme bombillu. Maté poté zalejeme teplou vodou (kolem 50 °C) a necháme úplně vsáknout. Horkou vodu o teplotě 70 až 80 °C následně nalijeme do místa, kam jsme předtím umístili bombillu, kterou hotový nápoj srkáme. Z jedné dávky lze připravit hned několik nálevů, stačí po dopití kalabasu opět naplnit teplou vodou. Druhý a každý následující nálev již ale nemícháme.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kalabasy - Bombily |
---|---|
Dodavatel: | Great Tea Garden s.r.o. |
Země původu: | Argentina |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Čajová zahrada je naše vlastní autentická značka, která pro vás již více než 20 let dováží stovky různých čajů, z nichž si dokáže vybrat každý! Je jedno, jestli máte rádi prémiové zelené čaje, nebo preferujete spíše různé ovocné směsi. Pokud je pro vás prioritou kvalita použitých surovin, jejich následné šetrné zpracování a také velmi přívětivá cena, pak jste tu správně. A pevně věříme, že jakmile naše produkty jednou ochutnáte, budete nadšení.