Zpracování kávy - k přípravě kávových zrn na pražení existují dvě metody, které mají vliv na kávu. Suché a mokré zpracování zrn. Suché nebo také výcho...
Blog, Strana 34
Černý čaj se dělí na listový, zlomkový (Broken), drcený (Fannings) a práškový (Dust). V Indii, na Srí Lance a v Keni se k rozlišení kvality použí...
Všechen zelený čaj pochází čajovníku Camilla sinensis. Tato rostlina může být ve třech existuje ve 3 třech variantách. (čínská, indická, indonéská).&n...
Jak lidstvo objevilo listy čajovníku a připravilo z něj čaj se můžeme dnes jenom dohadovat. Bylo to velmi dávno. Existují staré čínské legendy, které ...
Příprava různých čajů Momentálně zde najdete přípravu: Čaj Masala Čaj Matcha Zelený čaj Černý čaj Příprava čaje Masala Samotné koření...
Po tisíce let byl zázvor nejvíce ceněn pro své účinky. Samotný zázvor je světle hnědý kořen s výraznou chutí a vlastnostmi. Má vysoký obsah vitaminu C...